Nuffnang

Nuffnang

Isnin, 23 Mac 2009

::.. SeGaLanYa Di SiNi..::



yer.. nie lah entry aku buat sekali... malas aku nak 4.. 5.. 6 kali aku nak buat entry.... Entry yang mengila dengan gambar.... dan satu lagi.. hari nie aku tak berapa nak ader mood untuk bercerita....SAKSIKANLAHHHH.........


1. AKU DAPAT ANAK BUAH BARU

hari sabtu..kita orang berkampung dekat Pusat Rawatan Az.Zahra Bangi.. coz akak ipar aku bersalin baby dia yang ketiga.... syukur.. coz kali nie apa yang di nanti akhirnya di makbulkan olehNya... baby girl.... nama baby nie pun best... maklumlaa first baby girl.. HANNAN AISYAH...... berat hannan 3.757 kg... bam..bam... geram aarrr... aiiiii aku nie bila laa nak bleh dapat baby girl.. huhuu.......

**********************

si tembam Hannan...

..gedebab....

tu dia peha dia yang cam Drumstik.... Ayam Goreng...!!!

nenek .. dengan cucu yang ke 22

akak ipar aku... with Hannan


2. REST.. BELON PANAS..


AHAD.. tak kemana... satu hari aku dok mengemas rumah.. basuh kain.. lipat kain... mop lantai... selesa....semua dah bersih..... petang.... jalan-jalan ke taman.... dan tengok pertunjukan BELON PANAS...

macam photog plak.. hehehhe...

weii apa tongeng tu ..


*******************
2 hero nie dok berkejar nak tengok belon panas..


sunset...
******************

cam mana nak naik nie
********************
***********************
**************************
kredit to haziq..

nie pun haziq yang snap

9 ulasan:

aimi @ kamalina berkata...

tembamnya baby tu..geram tgk peha dia..

Zanna_MamaBatrice berkata...

mak ai.....pink nyer si hannan tu kak....semangat plak tu.....drumstick gred AAA tu kak...
geram nengok baby tau....bila nak dpt baby lagi nie erk...ha ha ha....

cun gambar ko kak...
ko nengok belon panas tu dari jauh jer kak...hu hu hu....kalu daku tu kak....rela bersesak2 ........tp dari jauh pun ok ler kan kak....dari daku nie yg x dpt tengok langsung.....tumpang nengok kat umah ko jer nie.....he he he

Akupuntaktau berkata...

Akak comey nye baby Hannan tuh..merah muke die..:)

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

comey nyer baby baru lahir tuuuuuuuuu

hehhehe gebu....geram nyer nengok...haih..bila la nak ada anak sendiri nih...

hik hik hik...

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥

*********************************

lieya_latif berkata...

comelnye kak....rase cam dah tak sabar nak timang baby nie....kiter berusaha same2 yeak kak....he he hehe

kite same laa ni kak yek..tgk dari jauh jek....giler jam nak kesane...baik tgk dari jauh....takyah sesak2...

suke tgk pic haziq tertonggeng tu....cekci youuuuuuuuuuuu

♥ Cik Puan Mimi ♥ berkata...

ya allah gebusnya bby girl tu.. ialah 3.7 kg kan. mana tak gebu.. dah sedap pegang tu.. comel sangat bby tu

untung orang duduk putrajaya, boleh tengok belon panas.. kita yang duduk kat kl ni melopong jer la.. (alasan sebenar hubby keja kerja sabtu dan ahad tu, huhuhu)

miMiE aZim@Sk ^V^ berkata...

weihh cantekk gamboo gamboo.. huhuhuhu
aku jugak yg nampak 1 je belon.. huhuhuh

sayang mama papa berkata...

semekom....ya allah imah tembamnya baby ni geramnya dah la chumel.

YUZIE AMIR berkata...

Salam..saya jumpa blog ni..masa merayau di alam maya nie.Salam perkenalan yer.
ya Allah comel nyer baby Hannan nie..
kat mana lokasi baby ni?saya ingat nak kasi hadiah laa kat dia.Saya mencari2 3 baby yg bertuah nie.Bley ctc saya nanti di ym?
ni id saya ayuzi@yahoo.com