Nuffnang

Nuffnang

Rabu, 11 Mac 2009

::...i LiKe..!!!..::




KENAPA AKU SUKA????

ahahahaaa... tengahari tadi akak aku belanja aku makan dekat STARBUCKS............

arghhhhh KECOH ARR MINAH NIE........

makan dekat STARBUCKS pun nak KECOH................. aku kecoh laa sebab nie first time aku makan dekat sini.. kalau aku nak masuk makan dengan En.Din dan 2 hero aku .. tak ader maknanya.. sebab En.Din tu tekak 'orang malaysia'... tak leh layan benda-benda nie semua......

maka dengan disebabkan oleh orang nak belanja... so diet aku hari nie.. musnah.......
tapi makan apa sangat.. just minum kopi yang rege dia tak masuk dek akal.... kek coklat yang ala-ala COKLAT INDULGENS SR.... tapi kek coklat nie lagi sedap dari SR.. serius sedap... dan Sandwish chicken smoke... tu aje.......


so akhirnya dapat gak laa aku merasa masuk makan dekat tempat cam gini... kira tempat-tempat orang-orang SOFISTICATED melepak.....
p/s:..... haaaaa jangan plak ader yang komen kata suh aku BOIKOT plak yer...... STARBUCKS korang BOIKOT... M'cd ..PIZZA.. KFC dan seangkatan dengan itu korang tak BOIKOT plak ....soooo sendiri mau jawab laaa... AKU TAK SENTAP PUN KALAU KORANG STILL KOMEN SURUH BOIKOT.....
I'M SORRY

10 ulasan:

NuRuL 'AiN berkata...

BOIKOT la...!!

ai berkata...

I'm corry! kahhhhhhhh...giler sedap ak tengok kek ceklat terpacak2 kau tu shima. huhuhu, dh lama aku tak gi lepak2 kat situ. Zaman dulu2 je..skang ni dh tak berkemampuan ;P

~~ciklinn~~ berkata...

wah sedapnyer kek tu....


boikoot..kalau org belanja belasahh jerk huhhuhh ketepi kan itu boikot... mihahahhahhah

neezareef berkata...

atas kek mcm ade paku..:D

shimazahar berkata...

ain..
boikot jangan tak boikot...


kak ai..
mmg sedap kak ai.. melatopsss.. org lagi laa dulu dan sekarang tak mampu nak masuk

linn..
betul.. kalau orang belanja rugi kalau nak boikot

neeza...
tu paku ader makna tau.. hahahaaa

lieya_latif berkata...

pelik tgk deco kek tu kak...ye ke lagi sedap dari SR....harus gak cube sekali sekale tuh.....

alah boikot tak boikot yg penting nawaitu kite....beriye2 boikot tapi bab derma tu haraaam...tak bagus gak....hu hu hu

shimazahar berkata...

lieya..
betul..betul..betul..betul...

serius sedap.. harus di cuba lieya...

Big Mamma Bukhari berkata...

hi.. t dtg bertanya kabar.. dh banyak tertinggal entry u.. tp x pe.. dh tengok smpi bawah dah tadi..
jom tgk gmbr2 t g tmn negara lak.. yok!!

rose emely berkata...

sejak bila kak shima ni rajin mintak org lain blanje nih?
dah tu bila nak belanja kitorang plak?

shimazahar berkata...

liesot...

aiiii kan ko dah tobat this year ko tak nak mengepaw orang kan.. so.. habit ko tu dah terkena dekat aku laa plak..... tapi aku tak laa mengepaw orang lain.. aku mengepaw akak ku ajer... hikhikhik