Nuffnang

Nuffnang

Jumaat, 20 Februari 2009

::.. ReJeKi ReJeKi ReJeKi..::

hikhikhikhikhik.. suke.. naper aku suke.. sebab pagi nie aku dapat breakfast free.. pegawai aku belanja.. hikhihkikhikhik.. selalunya aku tak ambik breakfast.. tapi hari nie sebab orang dah belanja apa lagi aku bedal laa... kang kalu tak makan kang kata aku nie jual mahal la plakkan... tapi tak sia-sia gak laa sebabnya kuih nie.. sedap sangat marvelous...
pau sambal ader...

donut ader..

tu karipap pun ader. tapi yang nie aku 'tok berapo nok beghehi' sebab inti serunding..

muka sedang menikmati kuih yang sedap...

TO EN.ZURAIMIE.. THANK'S A LOT... KALAU HARI-HARI BELANJA PUN SAYA ORAIT AJER... HEHEHHEHE

8 ulasan:

mysha berkata...

aduyAI seDap burger maLaysiA akAK tuh...

p/s: aKak ingAt taK sHa perNAh taNya mcM mn nK buAT buRgeR idAMan tu kehkehkehkeh....

ai berkata...

Kalau org blanje mmg sedap! ;P

aimi @ kamalina berkata...

saya lak every morning wajib amik breakfast.. kalau tak, tak blh buat keje..lapar punya pasal.. best kan kalau org belanja ni..hari2 belanja lagi syok..

MaDiHa berkata...

bab org belanja tu yg best tuu.. hehehe.. akak pun sama mcm aimi.. tiap pagi mesti amik BF.. idak kaluu.. kul 10 kang dah berkeriuk2 perut nih..

re: shima... pasal sukatan tepung tu.. maaf ler pasal akak mmg sukat guna penimbang.. (betul2 ikut resepi) so takleh nak bgtau ikut sukatan cawan.. huhu.. very sorry yer cayang...

Puan Iza berkata...

Hai shima....
ooo makan kuih free sorang2 yea....len kali pass2 la kat sini skit....hhehehe

rose emely berkata...

you've been tagged. sila ambil di blog ku...
kah kah kah

Big Mamma Bukhari berkata...

rezeki jgn ditolak.. musuh jgn dicari.. hehe.. mesti shima baik2 bt keje tu.. pasai tu boss dok blanjer.. cuba kalau malas bt kerje.. ada tok org nak cara? ehhee... shima pun pandai bt burger inti sambal tu kan? ari tu tengok kat fp shima..
shima.. selamat berhujung minggu..
muah!!
hehe.. nak babab ye?.. hehe.. mgu ni t nak ke gombak, selayang, damansara damai dan serendah.. jalan2 umah sepupu, abang dan kakak t.. bawa ma abah t jugak.. tadi pun kak long t kata nak join sekali.. ari ni adik t g putrajaya.. jpm.. sebelum tu dia n budak2 uitm jengka g bank negara msia.. tido vistana kl.. x pe .. nanti t g putrajaya. t calling2 eh..

[[ yong ibu chem ]] berkata...

kak, makanan yang tak 'beghehi', tapi klu org yang belanja..konpom sedappp kan! hahahahaha..

kak, yong kalu pepagi tak bekpes, yong leh pening lah kak..satu kerja pun nanti tak jalan..