Nuffnang

Nuffnang

Selasa, 3 Februari 2009

::.. FaMiLy DaY..:: ThiRD DaY

Subuh Sepe'i aku dah meroyan ajak kak ina mandi pantai... tak kose aku nak masak-masak lagi.. maka dengan itu tugas memasak abang aku dengan akak ipar aku yang uruskan hahahahaaaa.... mak sukaa uols... hahahahahha.... apa lagi 7:45 a.m aku dah terconggok depan pantai.... tapi aku tak terus KECEBUMMM laaa.. sebab sejuk bebenor... aku layan aiman main pasir dulu... yang si haziq plak dah berendam dalam pool... suka hati ko laa anak..... best oooo... mandi manda di pagi hari di persisiran pantai.. owwwww.... hahahahhahahaha... apa yang best pun entah laa.... air masin pun best ker.... haaa.. disebabkan hari tu hari yang terakhir.. maka dengan itu.. aku dengan dorang semuanya berkubang dalam air sepuas-puasnya.... lepas mandi pantai... KECEBUMMM plak dekat Pool.... sampai kul 11:00 pagi... baru laa semuaya kelam kelibut.. sebab nya KELAPARAN.... naik atas.. makanan dah tersedia terhidang.... hahahahhahaa.............. kitaorang Check -Out dalam kul 12:30 tgh.. sampai rumah keletihan... semuanya ZzzzzzzzZZZZ







aiman kesejukkan

bangga aku nengok anak aku dah pandai berenang

haziq and the Geng


mak aku


budak dua orang nie asal bergambar mesti nak berpolok
aiman & syamil






pic nie gara-gara melayan kerenah anak buah aku... first time beli sunglass

4 ulasan:

** yong ** berkata...

aisey..yong cam rasa dah lama sgt yong tak terjun laut mandi..huhuhuhuhu

ni yg teringin ni..

tp den ni takuuuut ayor...

:)

Emy Omar berkata...

Bestnye gi mandi manda kat PD..jealousnye..saya penah tido kat ancasa tapi dulu formely known as impiana.Bestkan kat sana,saya suka deco kat garden tu bali style..pool pun redup je cuma tak best,orang dari coffee house leh nampak orang yang berenang kat pool kat,tak berapa nak privacy sangat le utk orang yang tak reti berenang cam saya ni ha..ha..

lieya_latif berkata...

yuhuuuuuuuuuuuuuuuuu meriah2....mmg best agenda mandi2 ni.... yg paling best budak2 suke.... so dieorg hepi sangat kan......

pic last tu temanye.....boria panca sitara....tara kucaca tara kucaca

ejea berkata...

oooo time aku call that nite tu..ko tgh cuti2 la ek...
syoknye...jelesnye...meriahnye aku tgk...
hepi btl tgk bdk2 tu berendam ye...
ma...sedap la sos steambot tu..hehehe...kalah la jonny's
TQ ye