Nuffnang

Nuffnang

Selasa, 3 Februari 2009

::..FaMiLY DaY...:: FiRsT DaY

nie laa Family Day yang aku citer kan dulu....aku bertolak hari jumaat petang.. tapi pagi tu aku masuk gak office.. sebab boss aku nak meeting hari selasa so aku kena laa prepair folder untuk meeting tu... aku pergi sebuah kereta dengan kakak aku... so senang tak payah nak drive kan.. jimat duit minyak aku.. tapi duit tol ... duit aku gak laaa.... hehehehehe.... Resort abang aku dah tempah awal dekat ACASA RESORT, Port Dickson.. kira cam apartment laaa.. ada 2 bilik... so untuk makan-makan kita orang yang sponser... sebelum bertolak tu aku dah siap masak ayam kicap, sambal malas, pastu aku goreng karipap .. pastu mak aku tepon.. suruh aku masak nasi... sebab mak aku kelapara... so aku masak 8 pot nasi.....

Family Kakak aku...

Family aku

huhukhukhukhuk

anak buah aku.. AYANG

anak-anak buah aku

haziq dan wafa

mentari senja

My Hero... aahak's



apartment yang kitaorang duduk.. tu mak aku dengan kakak aku dan anak buah aku

pintu masuk SPA

entah apa punya aksi pun aku tak tau


Tiada ulasan: