Nuffnang

Nuffnang

Ahad, 15 Februari 2009

::.. BBQ @ BaYu..::

Hari sabtu aku dengan family semua balik Bayu.. sebab atok aku tak berapa sihat.. so kitaorang tidur sana.. kengkonon nak bagi semangat dekat atok aku.. so sambil tu apa lagi kitaorang buat BBQ sekali laa.. sebenarnya.. planning nak buat BBQ nie masa kitaorang buat family day dekat PD tempoh hari.. tapi disebabkan pihak Resort tak bagi dengan alasan family tak cukup 50 orang .. so tak leh nak BBQ.. maka kitaorang buat laa dekat rumah atok aku.. tapi yang tak best tu malam tu aiman demam laa plak.. so aku tak leh laa nak berjoli sakan.. ala kadar ajer... baru aku nak bergelak ketawa.. si aiman datang... menangis.. so maka dengan itu ader lebih baik aku lepak dalam rumah ajer.. lagi bagus... so adalah sikit gambar yang sempat aku menyentap.. sebelum aiman mengamok....
tu. dia api dah mula dinyalakan..

udang yang aku prap petang tu.. nie ajer yang aku reti buat yang lain serah pada yang lebih pro

yummy
sessi menyentap makanan yang ado



Pagi esok nya.. pepagi la lagi aku dah bangun.. malam tu tidur lewat dalam pukul 3.00 pagi baru tidur so dah tidur lewat aku akan bangun awal... itu lah masalah aku.. so pagi tu makcik aku ajak aku pergi Pasar Tani dekat Pekan Beranang.. uihhh... macam-macam ado... tak sompat aku nak menyentap gambar sebab aku tinggal itu kamera.. dan pagi makcik aku beli nasi kerabu.. so pagi tu menu.. nasi kerabu dan tengahari plak.. nasi ayam dan petang plak mee goreng dengan bubur kacang + durian.. lepas tu balik rumah timbang.. haa ko naik berat tu..... menyesal tak sudah... dah saper suruh melantak sakan kan... padan muko.. (muka aku sendiri laaa)

sessi sarapan pagi

kuat ker aiman oiii

Tiada ulasan: