Nuffnang

Nuffnang

Sabtu, 31 Januari 2009

::...SpLassssshhhhh...::

....Chines New Years aku pergi berendam dekat sungai tekala... sesajer nak menghilangkan boring En.Din sebab En.Din cuti seminggu... tapi kali nie aku rasa cam boring sesangat sebab penuh gila orang dekat sana.... dan yang paling tak best nya.. kali nie banyak sangat En.Berok.. entah naper tah.. berani lak kali nie En.Berok nie keluar dari pagar tu..selalunya En.Berok tu mengitai ajer.. issshhh gerun aku.. tu yang boring sesangat tu....





En.Berok

kutip apa tu.. 'SELEMAN' oiii

haziq dah leh terapung kan badan dalam air


En.Din melepas kan tension

putih sangat ke gigi tu aiman oiii

Tiada ulasan: