Nuffnang

Nuffnang

Rabu, 28 Januari 2009

::......." aJu.. TaK BeShhhhhh".........::

nielah dia baju Jasmani Aiman.. baru dapat minggu lepas.... baju nie hanya di pakai hari Rabu ajer... so kira kebetulan laa plak hari nie Rabu.. tu yang leh nak tayang tu.. tapi anak jantan ku ini buat perangai pepagi buta... dah laa susah nak bangun.. nasib baik minggu nie En.Din cuti.. so tugas En.Din laa yang kejut dan mandikan budak tecet nie... bila disuruh pakai baju nie.. alasan yang dia bagi "nanak akai... aju aziq...." pastu meraung... nasib baik En.Din yang uruskan budak kecet tu... kalau tidak pepagi dah kena 'makan pelepap..' dengan aku... bila aku kata cantik.... ayat budak tecet nie... "mie tak beshhh aarr aju niee.."... apa yang tak best pun aku tak tau ... ..

2 ulasan:

green apple berkata...

anak aku asal suruh pakai baju manjang je tak best, suka nau berlenggeng tunjuk kulit american latin dia tu.

rose emely berkata...

tapi aiman lagi comei ngan track suit n shirt...
cute jew...
* dah mmg dia cute kan kan kan???