Nuffnang

Nuffnang

Jumaat, 16 Januari 2009

::.... FiRsT TiMe KeNa TaG..::

Tag dari Aimi@ Kamalina
1. Do you think u're hot?
huhuhu.. ayat yang paling aku rasa tak payah aku nak jawab.. hahahaha.. semestinyaa... aku nie Hot... tapi kalau nak di citer pasal Hot nie kira aku nie di kategorikan kepada .. "Hot Temper".... tapi bukan Hot Tempe... hahahhaha tapi bukan kategori MENTAL DISORDER tau...!!!!

2. Upload your fav picture of u

3. Why do u like that picture?

kenapa aku suka gambar nie.. aku rasa unik.. dan unik... tetap unik di mata aku.. mata korang aku tak tau laa kan.. pic nie memberikan maksud yang tersendiri.... hikhikhikhikhikkk... (boleh ker gambar nie)..... hahahha.. nie mata aku sendiri tau.. disebabkan Unik.. aku buat wallpaper dekat desktop komputer aku..

4. When was the last time u ate pizza?

bulan lepas... masa tu orang belanja... sebab 100 hari dia bertukar ker Putrajaya...

5. The last song u listen to?

dari kumpulan ABBA - Voulez Vous... Retro tak aku.. first time aku dengar dekat SINAR RADIO..

6. What are u doing right now beside this?

Ngadap Fail laa KORJO.......KORJO..KORJO.... mana ader buat benda lain...

7. What name u prefer beside yours?

sekarang nie tak ader laa.. orang tetap panggil nama aku SHIMA.. melainkan.. kalau orang tu... dah kenal lama dengan aku.. kira mesra laa.. dorang panggil aku 'MAH'.. haaaaaa tapi masa aku sekolah dulu.. aku form 4 dorang panggil aku DUYUNG.. kes nyaa. masa sekolah aku buat perkhemahan tu.. aku join.. tapi disebabkan aku mengantuk.. aku duduk 'menyengeng'.. dan-dan tu dorang panggil aku DUYUNG.... haaa katanya.....!!!!!!!!!!!!!!!!

People to tag:

eila

Lieya

Ejea...

Ai

Ellysa..

8. Who is no. 1?

eila..baru kenal semalam.. kenal melalui blog.. tapi best tak sombong

10. Say something about no. 5

ellysa..ini budak kengkonon COMEI.. officmate aku... Boss aku panggil MINAH JIWANG

9. No. 3 is having relationship with?

Ejea..mamaChatin..hehehhe.. ejea nie kawan sekolah aku dari form 1 sampai Form 5... ejea nie lembut ajer orangnyaa.. MEK KELATE...

11. How about no. 4?

Kak Ai....kenal melalui FP/Blog.. kakak yang happening.. walaupun first time tegur dekat FP/Blog tak sombong.. rasa cam dah kenal lama.. ader anak dara 4 orang tapi dia still maintain cam anak dara gak.....

12. And no. 2?

lieya nie sama macam ellysa.. officmate aku.. tapi dia PA.. jaga boss... ader anak 2 orang .. comeiii.. tapi badan still maintain.. cam anak dara gakk. huhuhu JELOUSnya.. hehehehhe

9 ulasan:

rose emely berkata...

huhuhu...
aper hal lak men tag2 nih
tak bek taw!!!
den minah jiwang??? tangkap leleh ador laaa...bab now ngah flu!!!
yg pasti...aku tetap comeiiii
wakakakakaa....

Big Mamma Bukhari berkata...

t pun kena tagged by kak aimi.. nanti2lah t buat.. huhu.. hehee.. oo, kalau cam tu old town kopitiam tu tak halallah ye? tak leh g makan situ lagilah jawabnya.. hehe.. suka kumpul fridge magnet ye? samalah kita.. tak kira g jalan mana2 sure benda tulah yg pertama t cari.. suka bila tgk benda tu dh byk melekat kat peti ais tue..

lieya_latif berkata...

ha ha ha ha pasal ellysa tu betul...setuju giler.....

halamak bab kene tag ni den lemah satu badan nie....tag lain2 pun dah berkepuk tak buat nieh hi hi hi hi

den laaa anak murid paling malas dlm dunia....kalo hukumannye rotan kat bontot, mmg dah tak jalan dah hi hi hi hi.....

kak, org pun suke pic mate nie......menyeram kan..............

aimi @ kamalina berkata...

wah bravo2...semangat sungguh..pas ni blh la tag awak lagi.. hukhuk... shima, gambar tu mmg unik.... tapi kalau tgh2 mlm tetiba terpandang kat pc, mau terkejut tu... hehehe...

ai berkata...

disebabkan kau poji aku melambung smp terik sepnder aku ni, aku buat le nnt tag kau ye.. ;P

~Eila @ Along~ berkata...

alamak yang..eila dah buat tag ni..lama dahh..kalo rajin..tryla cr..gambar fav eila gambar ngan roomates mase kat U dulu..hehe

Zanna_MamaBatrice berkata...

demam tag melanda kan kan

mmg unik pun gambar tu kak...ko buat satu utk zana boleh...keh keh keh

green apple berkata...

ko ni artistik la, favourite pic pun gamba pelik2. kalau aku, sah2 aku letak gamba leslie aku. hihi

shimazahar berkata...

ellysa..
arh.. tak kira buat gak...

T..
tu laa memula dapat tahu yang old Town tu cam tu.. rasa macam nak terkeluar makanan yang dah saya makan tu... lain kali kena beringat laa

lieya..
kuikuikuikuikuikui..

aimi..
boleh no hal.. punyaa.. tapi tengok kerajinan laa

kak ai..
heheheh.. orang tau.. kalau nak suruh ko buat kena puji lelebih sikit...

eila..
yer ker.. ok lah tak per..

zanna..
tu arr.. nie kira first time akak kena tag... ala.. guna PS ajer... masa nie gila ambik gambar mata... hahahaha

Green Apple..
hikhikhikhikhikhikhikkkk...