Nuffnang

Nuffnang

Isnin, 19 Januari 2009

::..DuNKiN DoNuTs...Vs.. BiG AppLe..Vs.. JcO...::

sajer nak buat entry Donut nie haa... sekarang nie aku nengok cam pelawan plak.. donut mana yang paling sedap... haaa apa pendapat korang... antara Dunkin + Big Apple + Jco.... ?.. kalau aku lak.. aku lebih suka Jco... tapi kalau tak ader Jco... aku hanya leh layan dunkin ajer... entah ek. aku pun tak tau naper aku tak leh layan Big Apple... hanya Tekak aku ajer yang dapat menilai nya... hahahhahahahahhahaa...


+

+


4 ulasan:

~~ciklinn~~ berkata...

arghh sedapnyer donut... linn suka jer semua2 ni.. hahhahah

Zanna_MamaBatrice berkata...

kah, aku dpt rasa Big Apple jer coz' kat kluang nie ada Big Apple jer....yg JCo tu aku tak pernah try......tp nengok rupa cam lebih kurang Big Apple jer........janji donut....sure sumer sedap kak....he he he

Terbaru zana rasa Big Apple duren duren.........pergh...sedapnyer itu durian masuk dlm tekak......cam marvellous jer rasanyer tu..

rose emely berkata...

what ever it is!!!
aku tetap sokong J.Co Donut & Coffee
lagi masyukkk dia nyerr raser...gebu dia kalah pipi aku.
hahahahhaa

aimi @ kamalina berkata...

big apple best laaa... camna awak blh tak suka?? saya mmg suka sgt2....