Nuffnang

Nuffnang

Khamis, 6 November 2008

OpeN HoUsE.....

Jangan termuntah yer ... aku sesajer nak perabihkan gambar-gambar masa time raya ari tu... sayang ar... bagi aku pic-pic nie penuh dengan kenangan ... hohohoo... tetiba ayat skema plak... jadi dengan itu layan kan ajer lah yer.....
time nie haziq tak ada.. aku tinggalkan dekat rumah mak aku..... masa ni jugak aiman dah start demam

aiman dengan fadzlina.... sedondon laa plak baju diaorang nie

time untuk makan... masa nie dekat rumah pakcik aku. ( adik mak aku) dekat Kajang... menunya ialah nasi air... korang pernah dengar tak?... nasi air nie sebenarnya nasi bubur.. berkuah sup..+ ayam..... see En. Din tengah dok melayan anak dia makan....


SIL.. mak.. aku dengan En. Din.. nie sessi selepas makan.. Kekenyangan..

SIL.. Mak..Iwan(abang aku no 5) dan aku...


aku merelakan kalau ader sesaper yang nak rasa cam nak termuntah darah.. silakan....


nie lah adik mak aku....

aku yang geletiks bersama Hj. Md. Zahar.. my beloved abah......

lepas rumah pakcik aku nie.. kami gerak plak pergi rumah makcik aku... tak jauh pun selang beberapa taman ajer.... singgah pun nak tumpang solat maghrib........


SIL.. inda ( kakak aku no. 4).. aku.. fadzlina..


walaupun demam ..aiman tetap pose senyum punya..


nie suami makcik aku... orang jawa ok Jawa Batu Pahat..nama pakcik aku nie pun kira unik gak.. nama dalam i/c .. Paiman.. tapi kalau orang panggil Paring.. standart laa kan nama orang jawa.. dedulu masa aku kecik-kecik.. aku paling takut dengan pakcik aku nie.. sebab dia suka peluk aku..


budak-budak seronok main...


********************************************

3 ulasan:

Big Mamma Bukhari berkata...

salam shima.. aiman tak sembuh lagi ke? kesian dia.. shima tak letak cool fever tukan? t mmg tak letak kalau anak2 demam... mmg dh tahu bahaya dia.. doktor yg bgth .. just letak kain basah kat atas dahi diaorng jer.. pas tu sure tak tidur malam.. berjagakan diaorg.. tak muntah pun tgk gmbr raya shima.. seronok lagi ada.. t suka bila kawan2 t happy.. bahg bersama family masing2.. t tumpang seronok.. seronok berkumpul bersama keluarga.. nak2 time raya mcm ari tukan shima.. so, haziq ok dh kan? sian aiman.. mesti makin kurus badan dia tak? teringat gelagat anak2 u ari tu kat umah my sil.. shima nk resepi colek ayam tu ye.. nanti t try emelkan ye.. t pun tak brp reti sangat.. nak kena ty my sil kat kelate tu dulu.. dia ada bgthu ari tu.. t tak amik port pun.. kalau bgthu t terus tulis resepi tu ingatlah.. ni bgth cm tu aje.. t pun ingat2 lupa dah.. kui3.. shima.. kijo ok ari ni? t mcm biasa.. membelah hari2 dengan aktiviti seharian yang rutinnya sama saja.. tiada beza dari sehari ke sehari.. untung u berpendidikan tinggi.. ada kerjaya yg terjamin.. sedangkan aku.. beginilah.. biarlah aku sendiri.. wah! gitu.. emo lak aku ari nie.. hehee....

ejea berkata...

ciannye tgk aiman..terkelepek jer..nk jgk dia ltk kain..cha langsung x mo..dia tgh tido pn kalau aku ltk..confirm nangis2 tolak kain tu...sampai 3 weeks tu...kurus blk la dia..br nk nampak badan dia tu bam bam ckit..dh kurus blk...
get well soon aiman...nti aunty pi tgk aiman k..kalau ada org leh bwk la...huhuhu( ayat sedih la pulok)

mysha berkata...

hekhekhek akak ske ar tGk pic akak kat katil tuH...nicE piC