Nuffnang

Nuffnang

Selasa, 11 November 2008

Jeng..Jeng..Jeng...

Petang nie... aku ader jemputan dekat Taska Haziq.... arghhh.. sekali lagi akan aku menyaksikan haziq menari bergelek-gelek diatas pentas.... haritu... menari .. lepas tu terus demam seminggu.. so kali nie aku dah pesan dekat dia.. jangan demam lagi......... semalam masa aku ambik dia dekat taska... masuk ajer kereta.. siap dia cakap dengan aku.. "ummi cikgu cakap esok no slipper, wear shoes dan satu lagi cikgu kata jangan lupa pakai minyak rambut..." so aku cakap dengan haziq.. pakai yang En.Din punya ajer laa... haziq kata.. " tak nak laa ummi .. cikgu cakap kena pakai minyak rambut yang berkilat-kilat tu... babah punya abang tak nak.. tak best.." ... "ok kalau cikgu yang suruh.. abang suruh cikgu abang ajer yang beli... bleh"...... banyak sangat songgelnya... tapi sebab anakkan .. nak tak nak semalam En.Din pergi jugak laa beli jelly rambut tu... kesian........ haziq tak nak pakai En.Din punya minyak rambut sebab En.Din pakai minyak 'BABY OIL'.. mana laa anak aku tu nak pakai... dia tahu nak glamour jugakkan...... tetiba En.Din kata... "HAZIQ nie sebijik ikut perangai ummi... asyik nak yang branded ajer..." hhahaaaaahahaaaaaa..... Hello En.Din dulu memang ar orang pakai barangan Branded sebab masa tu time bujang.. laaa nieee orang pun tahu gak nak berjimat cermat.. menuju masa depan yang CEMERLANG..GEMILANG..DAN TERBILANG........ hhahaaaahahhahahaaaaaaaa

2 ulasan:

Zanna_MamaBatrice berkata...

salam kak shima
lamanyer tak masuk umah akak...since tukar layout baru umah zana tu, terlupa nak linkkan add akak......sorry kakakku sayang chewaah....

wah, akak pun join besday bash mia & mija erk...yelah, dah namapun satu opiskan..kalu tak pergi harus kena fire ngan lieya..ye tak.....

byk entry akak zana tertinggal...tkakpe yerk, zana pelan2 kayuh ..he he he

Big Mamma Bukhari berkata...

salam shima..
t dah baca coretan2 shima yg sebelum2 nie.. dh lama tak nyinggah kat sini.. ari ni baru nilah buleh bagi komen n upload blog/fp.. line tenet tak ada.. semalam pun ada kejap2 jer.. haziq ada hari convo yer? kakak nur hjg minggu ni kat hotel green park, temerloh.. tadi bawa balik baju sari yg berseluar tu.. tak pasal2 kena byr kat cikgu dia rm50 pulak.. nak menari lagu hindi.. hish.. mcm2.. shima.. keje ok? tulah.. sama2lah kita berjimat.. tak guna utk kita. guna utk anak2 .. ye tak shima? hgehee.....