Nuffnang

Nuffnang

Jumaat, 26 September 2008

"SeLaMaT HaRi RaYa AiDilFiTrI"

lagi 4 hari lagi kita dah nak beraya...dengan kesempatan yang ada nie aku nak ucapkan 'Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin" kepada semua sanak-saudara aku... kawan-kawan aku.. member-member office aku... member-member FP aku.. member-member blog aku.. dan kepada sesiapa jua yang masuk FP dan Blog aku.... So, aku nak mintak maaf kalau ada kata-kata yang menyinggung perasaan mana-mana pihak sepanjang kita kenal melalui blogging, YM and pada yang pernah jumpa. Kita manusia.. tidak pernah lari daripada kesalahan.... kita hanya manusia biasa... aku doakan semoga perjalanan kalian selamat sampai ke destinasi yang kalian tuju....

2 ulasan:

Zanna_MamaBatrice berkata...

salam aidilfitri maaf zahir & batin kak shima
minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki yek kak...mana lah tahu ada tersalah kata, tersalah komen...tersinggung perasaan kak shima.....

lieya_latif berkata...

salam lebaran juga buat kak shima sekeluarga.....semoga bergembira di hari lebaran.....haziq dan aiman pun collect duit raye bebanyak tau....he he he


akak, beskal haziq ko jgn buat2 lupe tau...sian budak tu puase (ala puase yang yang yok die tu ko jgn le kesah sangat) he he he eh

isnin keje baik2 tau....org dah kat kg dah time tuuu ngeh ngeh ngeh