Nuffnang

Nuffnang

Isnin, 17 Mac 2008

testing.... boring

Salam perkenalan untuk blog niee.. nie first time aku menggunakan blog nie.. pagi tadi member aku suruh aku baca satu blog tentang ketidak adilan telah berlaku.. so aku rasa cam best ajer.. jadi aku pun mengexplore kan diri aku dalam blogspot nie..sebab dekat ofis aku sekarang nie.. Friendster tak leh nak bukak.. ( ntah apa-apa lahhh.. web cam tu pun nak blok)... so aku pun nak berjinak laa dengan blogspot nie.. sebab ura-ura kononnya fotopages pun nak kena blog jugak... tu yang boring sesangat tu.. tak kan nak kerja ajer.. kan.. bila ader time-time yang lapang bleh gak laa benda yang nak dibuatkan.. dan yang paling sesangat aku boring pagi nie.. member sebelah meja aku tak ader g kursus.. aiiiii... busuk laa mulut aku ari nie.. sebab tak bercakap... hahahaaaaa......

Tiada ulasan: