Nuffnang

Nuffnang

Selasa, 18 Mac 2008

Birthday Icha & Haziq Demam

erm.. baru-baru kawan lama aku menjemput aku dan keluarga ke birthday party anak sulung nya, Nur Alisa Fatin 1 tahun.. tapi apakan daya aku tak dapat untuk bersama-sama meraikan ulang tahun kelahiran icha.. memula tu aku dah plan baik punya dengan bie.. aku pergi sorang dan bie duduk rumah jaga 2 hero aku tu.. sebab aku malas nak bawak 2 hero aku yang comeii tu .. tahu ajelah yang si Aiman tu macam-macam karenah... tak larat aku nak melayan dia.. dan ader lebih baik aku tinggal kan ajer.. kebetulan palk Haziq plak tak berapa sihat... tetiba bie kena tukar shift kerja.. sepatutnya dia masuk malam tapi sebab tukar dengan member dia terpaksa la dia masuk pagi.. so tak leh laa aku nak tinggal 2 hero kesayang aku tu..


Petang lepas babah balik memang dah plan dengan bie nakjugak pergi birthday icha.. tetiba badan haziq panas sesangat.. dan muntah tak berhenti2..... apa lagi dengan secepat kilat aku bawak haziq ke Hospital.. kena admit lagi dekat ward emergency untuk seketika.. huuuuu.. cuak jugak aku dibuatnya.. panas badan dengan tiba-tiba... so to icha sorry coz auntie tak dapat nak pergi birthday icha okay.. dan haziq ari nie.. dah fully recovered balik.. alhamdullilah....

Tiada ulasan: